Utländsk förare dödades i en sedan-pickup-krock i Chonburi

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pong underdistrikt, Chonburi —

En oidentifierad utländsk förare dödades omedelbart när hans sedan krockade med en pickup i Pong-distriktet.

Pattaya Sawang Boriboons räddningsarbetare anlände till en trafikolycka med dödlig utgång i Pong-distriktet i Banglamung sent på natten igår, den 3 september, för att hjälpa en utländsk man som fick allvarliga skador i en bilolycka.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Enligt rapporter körde offret en svart Nissan sedan, som svängde ur sin fil och kraschade in i en svart Nissan Navara pickup från ett thailändskt par, nämligen Sanoh Phosrithong, 68, och Nuart Chans, 66.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Paret var i säkerhet och friska, men den utländska föraren som vid presstid fortfarande inte kunde identifieras dödförklarades på plats på grund av sina skador. Nuart som åkte i pickupen sa att den avlidne föraren kan ha somnat vid ratten när han plötsligt korsade körfältet och kraschade in i henne.

Pattaya-polisen sa att de skulle granska CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.