Justin Bieber meddelar att "Justice World Tour" skjuts upp, Asia Tour kommer att fortsätta som planerat enligt hans arrangör

Thailand -

Justin Bieber tillkännagav tisdagen (lokal tid), den 6 september, att han skjutit upp "Justice World Tour", och säger att han "fokuserar på att göra sin hälsa till sin prioritet."

Tidigare i år avslöjade Bieber att han hade lidit av Ramsay-Hunt-syndromet där hans ansikte delvis blev förlamat och bestämde sig för att skjuta upp resten av sin världsturné i Nordamerika.

Sångaren tog en paus och fortsatte turnén i Europa och den senaste i Brasilien under den gångna helgen. Men efter sitt framträdande på Rock i Rio släppte Bieber ett uttalande på sitt Instagramkonto att han skulle ta en paus från världsturnén.

"Justice World Tour" var tidigare planerad denna vecka i Sydamerika, följt av Mellanöstern och Asien. Men enligt konsertarrangören AEG Presents kommer turnédatumen i Asien att fortsätta som planerat, inklusive Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.