Uppdatering: Indisk man går med på att betala 200 XNUMX baht till danslärare för olämplig beröring på Pattaya Walking Street

FOTO: ข่าวคนชล

Pattaya —

En indisk man gick med på att betala en thailändsk danslärare 200,000 XNUMX baht för en olämplig beröring på Pattaya Walking Street i går kväll, men polisen sa att han fortfarande skulle åtalas också.

Först, i vår tidigare berättelse,

En kvinnlig danslärare i Pattaya lämnade in en polisanmälan och hävdade att en utländsk turist olämpligt rörde vid henne på Walking Street.

Nu till vår uppdatering,

Pol. Maj:t Thanya Udthong tillkallade NC (alias), en 43-årig danslärare, och den misstänkte som identifierades av polisen som Mr. Sandeep, en 51-årig indisk misstänkt, som NC hävdade att olämpligt berörde/grep tag i henne på Walking Street igår kväll, den 6 september.

FOTO: ข่าวคนชล

Efter att ha hållits fängslad på Pattayas polisstation bad Sandeep polisen att förhandla direkt med offret igen, vilket offret gick med på.

FOTO: ข่าวคนชล

Sandeep ska ha medgett sina handlingar och hävdade att han var helt berusad. Han sa också att han skulle betala 200,000 XNUMX baht i kompensation till NC för att lösa tvisten, vilket hon accepterade och varnade den misstänkte att visa mer respekt för thailändska kvinnor.

Emellertid, Pol. Maj:t Thanya uppgav att trots ersättningen skulle den misstänkte fortfarande åtalas för att ha orsakat kaos i offentligheten. Straffet för en sådan anklagelse är böter på upp till 5,000 XNUMX baht, noterar TPN. Sandeeps efternamn undanhölls i avvaktan på dessa anklagelser.

Händelsen orsakade massiva samtal på thailändska och engelskspråkiga sociala medier, även om den allmänna samsynen var att det åtminstone var respektlöst och olämpligt att gripa en annan mot deras vilja, oavsett plats, kön, klädsel eller yrke.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.