Flera hus i Rayong översvämmades på grund av översvämningar på onsdagen, vilket tvingade invånare att fly upp på sina hustak

FOTO: Matichon

Rayong –

Flera områden och hus i Rayong översvämmades på grund av konstant kraftigt regn och snabba översvämningar onsdagen den 7 september, vilket fick lokala invånare att omedelbart evakuera i morse.

Tjänstemän från Emergency Unit 9 från Chanthaburi och Rayong sattes in för att evakuera familjer som var strandsatta på sina hustak efter att ha försökt undkomma översvämningen medan ett antal vattenpumpar var stationerade för att öka dräneringseffektiviteten i kommunen.

FOTO: Matichon
FOTO: Matichon
FOTO: Matichon

Under tiden anlände Rayongs provinsförvaltningstjänstemän till större vägar i provinsen som hade översvämmats för att undersöka skadorna i morse. Det visade sig att vägytor var spruckna och skalade av i ett brett område på Sukhumvit Road, vilket orsakade transportsvårigheter vid Kachet Junction.

Andra vägar undersöktes och reparerades samtidigt som översvämningssituationen övervakas noga av provinsmyndigheterna under hela veckan.

FOTO: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.