Tillförordnad premiärminister Prawit och försvarsminister Prayut undertecknar kondoleansbok för hennes majestät drottning Elizabeth IIs bortgång på fredagen

Bangkok -

Tillförordnad premiärminister Prawit Wongsuwon och försvarsminister Prayut Chan-O'Cha anlände till den brittiska ambassadörens residens i Thailand fredag ​​eftermiddag den 9 september för att skriva ett kondoleansmeddelande till Hennes Majestät Drottning Elizabeth II:s bortgång.

I meddelandet uttryckte den tillförordnade premiärministern sin "djupa sorg" över Hennes Majestät Drottningens bortgång och utsträckte sina "djupaste kondoleanser" till den brittiska premiärministern på uppdrag av den thailändska regeringen och folket i kungariket Thailand.

Bild

Försvarsministern och före detta premiärministern Abhisit Vejjajiva anlände också till residenset för att underteckna kondoleansboken senare på eftermiddagen.

Bild

Bild

Foto med tillstånd: Thai Government House

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.