Pattayas borgmästare håller presskonferens för att tillkännage den kommande Pattaya-festivalen

Pattaya —

Pattayas borgmästare höll en storslagen presskonferens i går kväll för att tillkännage ankomsten av Pattaya-festivalen.

Konferensen ägde rum på Terminal 21:s mock-up bana igår, den 10 september, med Poramase Ngampiches, Pattayas borgmästare, som var ordförande för evenemanget.

Borgmästaren sa till The Pattaya News: "Pattaya-festivalen är ett av mina försök som inte bara syftar till att återuppliva Pattayas ekonomi, skadad av COVID-19, utan också att återfå den förlorade livskraften och energin."

Evenemanget kommer att vara späckat med många aktiviteter som en parad, strider med kända marschband och konserter ledda av "Big Ass" och "Buddha Bless" - det förra ett thailändskt retroband, det senare en hiphop-grupp - samt många fler EDM-stilade DJ:s.

Pattaya-festivalen kommer att pågå från 16 till 17 september på Pattaya Beach med fri entré. Alla uppmuntras att komma för att hjälpa staden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.