Res billigt och tillförlitligt från Bangkok till Pattaya och på andra håll i Thailand med Patsornchai Tour

Thailand -

Friskrivningsklausul: Följande är en annons för Patsornchai Tour – en bussuthyrningstjänst och en charterbusstjänst i Thailand som tillhandahåller busstjänster från Bangkok till Pattaya.

Tillväxt i bussuthyrning Thailand har aldrig upplevt

Det nya coronaviruset har fått det globala resandet att nästan stanna av. På senare tid har reserestriktioner gradvis hävts, men detta har haft mycket skadliga effekter på den thailändska ekonomin, och mot bakgrund av detta har regeringen initierat program för att hjälpa till att stärka lokal turism i hela landet, t.ex. regionala hotellsubventioner och fler bussuthyrningar till Bangkok. Personligen tror jag att fler människor skulle kunna dra nytta av lokala resor, och jag tror att folket på Patsornchai Tour skulle hålla med. Utöver de berömda, hårt marknadsförda turistattraktionerna finns det gott om gömda pärlor som det sällan pratas om, men med lika mycket att se och göra som de mer populära resmålen. Dessa platser kan vara svårare att nå, men a bussuthyrning Bangkok Pris erbjudanden borde göra susen. Låt oss nu se var Patsornchai Tour, en pionjär inom bussuthyrning Thailand sällan har sett förut, oftast levererar sina kunder, eftersom de också alltid har förespråkat mer lokala resor.

Även om det internationella resandet börjar hitta sina fötter igen, har många lokalbefolkning fortfarande bestämt sig för att resa lokalt för tillfället, oavsett om det är för att dra fördel av regeringarnas stimulerande politik eller kvardröjande rädsla för att drabbas av Covid utomlands. Detta har haft den oväntade effekten att vänner och familjer reser tillsammans oftare, eftersom lokala resor är mycket lättare att organisera, billigare och bekvämare. De flesta bussuthyrningar som Thailand erbjuder saknar dock den perfekta sweet-spot med 20- eller 30-sits bussar som bäst klarar den här typen av resor. Patsornchai Tour har dock länge varit förespråkare för lokala resor och har därför varit väl förberedda för att möta denna ökning av nya efterfrågan: deras bussar med 20 och 31 platser är det perfekta sättet att fly från stadens liv och rörelse .

Låt oss ta en titt på dessa 2 modeller lite mer detaljerat, och vart är de egentligen på väg egentligen?

Är Smaller vägen framåt?

Bussarna med 20 och 31 platser att hyra är faktiskt två av de minsta bussarna du hittar någonstans, inklusive Patsornchai Tour. Den minskade kapaciteten gör att den är mer lämplig för vänner eller stora, utökade familjer för helgresor eller till och med snabba dagsturer.

Även om de saknar kapaciteten hos sina mycket större motsvarigheter, saknar de ingen av bekvämligheterna och anses allmänt vara säkrare på grund av stabiliteten i att vara lägre mot marken, vilket har den extra bonusen att de kan korsa tuffare terräng och brantare lutningar . De har också den extra fördelen att de är snabbare och lättare att desinficera efter resor.

Medan det tidigare kanske inte var värt att hyra en buss med 40 platser för att åka på en resa med vänner, är dessa nyaste tillskott mer bränslesnåla, har gott om lagringsutrymme, och viktigast av allt är den mindre storleken en perfekt passform för klassåterföreningen, stora familjeresor som nu blir allt populärare på grund av att internationella resor inte är ett alternativ. Att resa tillsammans sparar också tröttheten från att köra själv, och alla delar på bränslekostnaden, vilket gör detta till ett miljömässigt bättre alternativ också.

Underhållningen ombord är också i toppklass: Android-gränssnitt, premiumljudsystem, gratis Wi-Fi ombord och snabbladdningsportar vid varje säte gör att även de långa resorna känns som en kort resa. Denna kombination av säkerhet och nöje har gjort 20- och 31-sitsmodellerna till älsklingar av helger till semesterfirare vid havet.

På tal om havet

Några av de mest populära resmålen som ofta efterfrågas är Pattaya och Phuket, och av goda skäl.

Pattaya är faktiskt bara en kort 100 km från centrala Bangkok, Pattaya misstas ofta för en provins, men är faktiskt en stad i Chonburi. Det korta avståndet från staden gör Pattaya till en mycket populär helgdestination för både lokalbefolkningen och utlänningar. Pattaya Beach och Jomtien Beach är utan tvekan de mest kända stränderna i området, med en uppsjö av restauranger vid havet och 24-timmarsbarer att välja mellan. Vad som verkligen skiljer Pattaya från andra kustdestinationer är dock det världsberömda livliga nattlivet: gågatan är utan tvekan en av de stora attraktionerna som för turister som strömmar till strandstaden. Med sanden och solen som tar upp din dag, och gågatan och nattlivet för att hålla dig sysselsatt efter solnedgången, är Pattaya på många sätt en stad som verkligen aldrig sover. Om havet inte är ditt val, är Pattaya också hem för några av de bästa golfbanorna du kan hitta i Thailand. Den milda havsbrisen och böljande kullarna är bara några av anledningarna till att Old Course på Siam Country Club är värd för Honda LPGA Classic. Patsornchai Tour är mycket bekant med alla dessa höjdpunkter, som stora fans av Pattaya själva, så du kan vara säker på att titta till dem för tips och rekommendationer också.

Phuket ligger dock mycket, mycket längre söderut: det är faktiskt drygt 850 kilometer från Bangkok, och passar därför bättre för några dagars semester. Medan i Pattaya stränderna vetter mot Thailandbukten, står Phukets orörda vita sandstränder faktiskt mot Andamansjöns smaragdgröna vatten, allmänt accepterat att vara mycket vackrare. Färska skaldjur, snorkling och öhoppning är ett absolut måste när du besöker detta paradisö. Det rekommenderas också starkt att du bor på en badort för att uppleva höjdpunkten av thailändsk gästfrihet, och naturligtvis få en äkta thailändsk massage. Du kommer mycket snabbt att förstå varför vår tjänst är känd över hela världen, men det finns gott om billigare alternativ som också får dig att känna dig lika välkommen. En mycket mindre känd men enligt vår mening lika spännande aktivitet man kan göra i Phuket är att se elefanter. Varför inte tillbringa en dag borta från de glittrande stränderna och koppla av med dessa vackra varelser? Hem till 3 elefantreservat, kan Phuket sägas tjäna som bevarande och utbildningsinsatser för oss att bättre förstå dessa majestätiska djur. Detta är definitivt inte det första som kommer att tänka på när folk pratar om ön Phuket, men vi tycker att det är en aktivitet som inte bör missas. Ön är faktiskt Thailands största, och några av dessa höjdpunkter är inte de mest lättillgängliga, så varför inte lämna resan till Patsornchai Tour och ha allt det roliga utan bekymmer?

All bussuthyrning från Bangkok kommer att hämta dig och ta dig dit, men de goda människorna på Patsornchai Tour går ett steg längre. De har transportnav precis i dessa två provinser om en extremt osannolik nödsituation skulle uppstå, och deras förare får också sova i riktiga sängar, så de är fräscha och kan prestera som bäst under skift, medan de flesta uthyrningsföretag nöjer sig med att låta sina förare sova i bussen. Arbetstagarnas välfärd tas på största allvar på Patsornchai Tour, och genom att välja dem skapar du ett prejudikat för andra att följa i framtiden. Faktum är att det inte är de enda nav de har i hela Thailand, så oavsett vart du bestämmer dig för att åka kan du vara säker på att deras förare alltid är i bästa möjliga skick för att ge dig den typ av service du har kommit att förvänta dig från Patsornchai Turné.

Res med Patsornchai Tour

Prisvärd, vänlig, pålitlig. Det här är några av de mest använda orden du kommer att höra om Patsornchai Tour. Jag och mina vänner har aldrig varit besvikna på deras service, och de bryr sig verkligen om du har det bra. Deras förare ser nöjda ut och entusiastiska över att hjälpa till, och tränarna är alltid i oklanderligt skick.

Bussuthyrning Bangkok, Charter Bus Service i Thailand, på Patsornchai Tour

https://www.PatsornchaiTour.com/en

WhatsApp Business på +6681-493-5599

 

National News Writer på The Pattaya News. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.