Bensintankar rinner ut över vägen i Pattaya när lastbilen välter

Pattaya —

En lastbil voltade efter att dess däck exploderade och spillde sin last med bensintankar på vägen i Pattaya, vilket orsakade panik.

Ett häpnadsväckande olycka inträffade vid 11-tiden igår, den 12 september, på motorväg nummer 7 när en Isuzu NLR 130-lastbil på väg till Pattaya välte och hällde ut sin last av flera bensintankar över hela vägen.

Fordonet hittades liggande på sidan nära en betongbarriär av Pattaya Sawang Boriboons räddningstjänst, med dess bakdäck sprucket.

Cirka 35 bensintankar som innehöll helium och koldioxid var utspridda över vägen efter att bilen välte och flyttades ur vägen, eftersom de orsakade panik hos förarna. En bensintank hittades läckande, enligt uppgifter.

Lastbilschauffören, Mr. Songkran Petchsuk (51), som inte ådrog sig några skador, uppgav till The Pattaya News att han transporterade bensintankarna till sin kund i Pattaya när hans däck plötsligt exploderade och fick hans bil att välta. Mannen sa att han hade mycket tur eftersom ingen kom till skada.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.