Invånare i Phon Prapha Nimit 13 utanför Soi Siam Country Club klagar över vägförhållanden, översvämningar och konstruktion

Nongprue-

Flera invånare i ett samhälle i östra Pattaya har skickat oro till The Pattaya News under de senaste dagarna tillsammans med bilder, där de säger att en kombination av kraftiga regn, konstruktion och år av tidigare vägproblem har samlats för att göra deras lokala väg nästan oframkomlig.

Enligt Mr. RM, vars fullständiga namn undanhölls på hans begäran och beskriver sig själv som invånare i samhället, har den senaste tidens situation tagit en vändning till det värre. Bilderna i den här artikeln tillhandahölls av honom.

Den senaste tidens kraftiga regn i hela Pattaya som vi har täckt utförligt här på nyheterna har översvämmat nybyggnadsarbeten på vägen och gjort området nästan oframkomligt, enligt RM.

Gatan har en omfattande tidigare historia av klagomål till den lokala kommunen, inklusive gräsrotskampanjer från lokala invånare som samlar in framställningar för att be om en lösning på vad de kallar år av försummelse.

Det senaste bygget började ungefär två veckor tidigare enligt RM som sa att det har förvärrat en dålig situation. Invånarna har kontaktat kommunen för att få hjälp, men även lokala medier för att lyfta fram frågan och uppmärksamma ett område som de säger inte får det fokus det förtjänar som Central Pattaya eftersom det inte är ett turistområde.

Mer regn väntas inom en snar framtid, konstaterar TPN.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/