Pattaya Music on the Beach äger rum den 18 september

Pattaya —

Pattaya City förbereder sig för ännu ett musikevenemang, "Pattaya Music on the Beach", som kommer att äga rum nästa söndag, den 18 september.

Evenemanget tillkännagavs officiellt igår, den 13 september, av Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches vid Pattaya Terminal 21. Enligt honom är Music on the Beach ytterligare ett spektakulärt musikevenemang som syftar till att lyfta turismen och generera intäkter för lokala företag efter nästan två år av påtvingad stängning på grund av covid-19.

Pattaya Music on the Beach kommer att äga rum på Pattaya Beach söndagen den 18 september. Pattaya News kommer att tillhandahålla ett fullständigt schema, en artistuppställning och en möjlig vägavstängning när de är tillgängliga.

En höjdpunkt under evenemanget kommer att vara marschbandstävlingar och talangshower.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.