Många herrelösa hundar och katter vid Sri Racha-templet steriliserade och vaccinerade

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

Ett stort antal herrelösa hundar och katter som bodde i ett tempel i Sri Racha steriliserades och vaccinerades för att förhindra olika sjukdomar.

Vaccinations- och steriliseringsplatsen inrättades vid Wat Phan Sadet Nai-templet i Sri Racha, Chonburi, igår, den 13 september, av Chonburi Provincial Livestock Office.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Evenemanget är ett av försöken att tygla den herrelösa djurpopulationen i Sri Racha, som är bland de distrikt som är mest angripna av herrelösa djur, enligt de behandlande veterinärerna.

Vaccination och sterilisering är absolut nödvändigt för både herrelösa och sällskapsdjur, eftersom de kan minimera risken för att djur blir sjuka och attackerar människor.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Ett 30-tal katter och hundar som bor runt templet Wat Phan Sadet Nai vaccinerades och steriliserades i går totalt. Chonburi Provincial Livestock-tjänstemän lovade att fortsätta detta evenemang varje månad.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.