Den thailändska författningsdomstolen kommer att avgöra diskussionen om Prayuts ministeriums tidsbegränsning den 30 september

FOTO: Thai Post

Bangkok -

Författningsdomstolen satte onsdagen den 14 september ett datum för sin dom över general Prayut Chan-O'Chas åttaåriga ministerperiod till den 30 september klockan 3:00.

Efter att ha mottagit ytterligare dokument som krävdes vid den första behandlingen, uttalade kommittén för författningsdomstolens domare i eftermiddags att tidsgränsen för General Prayut ansågs vara en juridisk fråga och kontrovers och att det nu finns tillräckligt med bevis för att leda domen.

Därför avslutas undersökningsprocessen enligt författningsdomstolen BE 2561 och Författningsdomstolen kommer att hålla ett möte för att rådfråga, rösta och läsa upp domen för båda parter fredagen den 30 september kl. 3.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.