Pattayas borgmästare har 158 miljoner baht i totala tillgångar, avslöjar NACC

Pattaya —

Den nyvalda borgmästaren i Pattaya, Poramase Ngampiches, har 158 miljoner baht i totala tillgångar, enligt den thailändska nationella antikorruptionskommissionen (NACC).

NACC avslöjade onsdagen den 14 september listan över tillgångar och skulder för Poramase Ngampiches, som godkändes som Pattayas borgmästare den 13 juni 2022, tillsammans med sin make, Mrs. Chanida Ngampiches och hans minderåriga son.

De tre deklarerade för NACC att de har 157.97 miljoner baht i totala tillgångar, varav 137 miljoner baht tillhör Poramase, 17 miljoner baht till hans make och 2 miljoner baht till hans minderåriga son. De har också en total skuld på 541,718 XNUMX baht.

Enligt NACC består deras tillgångar av 1 miljon baht i kontanter, 26.93 miljoner baht i besparingar, 44.48 miljoner baht i investeringar och mark till ett värde av 36.78 miljoner baht i Banglamung-distriktet, Sri Racha-distriktet, Sattahip-distriktet, Kaeng Krachan-distriktet i Phetchaburi provinsen och Mae Rim-distriktet i Chiang Mai-provinsen.

Slutligen äger de 24.68 miljoner baht i hus och byggnader, 4 miljoner baht i fordon, 12.72 miljoner baht i koncessioner och andra tillgångar som klockor, guldtackor och smycken.

Informationssläppet från NACC är standard för nyvalda politiker.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.