Leveransman dödades efter att ha kraschat med sin motorcykel i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-distriktet, Chonburi —

En 45-årig leveransman kraschade sin motorcykel med en andra skoter och dog på plats i Chonburi.

Don Hua Lo polisstation mottog fredag ​​kväll den 16 september en olycksrapport på Don Hua Lo motorväg i Don Hua Lo-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi. Polisen tillsammans med räddningstjänst ryckte sedan ut till platsen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Två oidentifierade skadade offer (man och kvinna) hittades på vägen med sin fallna svarta och röda Honda Wave-cykel. Inte långt ifrån dem låg ett avlidet offer, Mr Peeranet Inpathom (45), och hans gröna, sönderfallna Honda Wave-cykel.

Don Hua Lo-polisen ringde det avlidna offrets släktingar och informerades om att offret arbetade som budbärare i Phan Thong-distriktet i Chonburi. Mannen var på väg hem efter jobbet och råkade tyvärr ut för en olycka som dödade honom på plats.

Polisen sa att de skulle granska CCTV-bilder. Alla tre offren fördes till Chonburi sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.