Pattaya Festival får otrolig respons den första natten

Pattaya —

Pattaya-festivalen avslutades för den första natten igår, den 16 september, med överväldigande stöd från över tiotusen deltagare.

Cirka 10,000 XNUMX människor över Pattaya och dess omgivningar strömmade till Pattaya Beach för att njuta av den flamboyanta paraden fullpackad med människor i fantasikostymer och lyxiga superbilar och konserter ledda av Thailands berömda rockband, "Big Ass."

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches ledde öppningsceremonin i går kväll. Han berättade för The Pattaya News att det fanns massor av turister, både thailändare och utlänningar, flankerade av paradens sidor och njöt av bilarna och de marscherande banden. "Det känns bra att se Pattaya upptagen igen efter Covid-pandemin," sa borgmästaren.

Sammantaget var den första natten av Pattaya-festivalen en stor framgång, eftersom den säkerligen kunde tjäna sitt uppdrag att öka turismen i staden. Evenemanget kommer att hållas i kväll också. Du kan lära dig mer om artistuppställningen här..

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.