En kinesisk mans lyxiga hus i Banglamung bröt sig in i söndags, polisutredning pågår

Banglamung, Chonburi –

Ett lyxigt hus av en kinesisk man bröts in söndagen den 18 september. Omkring 51,000 XNUMX baht i kontanter ska ursprungligen ha stulits.

Utredare från Nong Prue polisstation anlände till huset i Siam Royal Hill som ligger i Nong Prue subdistrikt runt 2:00. När de väl anlände inspekterades ett härdat märke på ett badrumsfönster. Även tillhörigheter och fastigheter i sovrummet sågs utspridda på golvet.

Den kinesiska husägaren Mingliang Xu, 40, berättade för polisen via en tolk att han sov i sovrummet och när han vaknade var 50,000 1,000 baht i kontanter i byxfickan och XNUMX XNUMX baht i kontanter på sängkanten av hans säng borta.

Inledningsvis undersöker polisen i Nong Prue platsen och samlade in fingeravtryck medan de kontrollerade CCTV-bilder för att spåra brottslingen för rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.