Motorcyklist allvarligt skadad efter att ha kört rött ljus och kört in i en bil i korsningen i Pattaya

Banglamung, Chonburi –

En kvinnlig motorcyklist skadades allvarligt efter att ha kraschat in i en sedan vid Prarinya Intersection i norra Pattaya i Nong Prue Subdistrict tidigt på söndagen den 18 september.

Tjänstemän och räddningsvolontärer från Sawang Boriboon Thammasathan Foundation anlände till platsen runt 2:30. på söndagen efter att ha larmats om trafikolyckan med en motorcykel och en sedan.

Där hittades motorcykeln med Khon Kaen-skyltar mitt på vägen. Den 38-åriga föraren, som senare identifierades endast som Kanungnit, upptäcktes liggande i närheten med ett stort sår på vänster ben och flera över hela kroppen. Räddningsmännen utförde första hjälpen innan de förde henne till Banglamungs sjukhus.

En Benz sedan stod också parkerad på platsen med en skadad främre stötfångare. Enligt ett lokalt vittne ska motorcykelföraren ha brutit det röda trafikljuset från Soi Thai Udon när Mercedes-Benz kom lagligt i rak riktning, vilket orsakade kraschen och skadade motorcyklisten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.