Kommande evenemang på Ben's Theatre i Jomtien i oktober

Har du glömt?

Det kanske har undgått din uppmärksamhet, men Ben's Theatre Jomtien är värd för tre fantastiska evenemang under den kommande oktober månad. Ett fåtal platser är fortfarande lediga, så vänta inte för länge innan du gör din bokning för att undvika besvikelse. De tre evenemangen, varav två behandlades här tidigare, är länkade nedan:

 

Lördag 1st Oktober: Mahidol träblåskvintett

                                    Toppmusiker från Thailand Philharmonic Orchestra

Lördag 15th Oktober: Sherlock Holmes återkomst

Med de engelska skådespelarna Daniel Foley (Watson)

                                     och Nigel Miles-Thomas (Holmes)

Lördag 22nd Oktober: En kväll med klassiska kärlekssånger

                                       Med Jak Cholvijarn (kontratenor) och Manasanun Aksornteang (mezzosopran)

                                       Morakot Cherdchoo-Ngarm (piano)

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/