Två kuwaitiska män greps i Bangkoks Soi Nana för att ha attackerat thailändsk kvinna och knivhuggit lokal medborgare i lördags

FOTO: Khaosod

Bangkok -

Två kuwaitiska män greps i Soi Nana i Bangkok lördagen den 17 september efter att ha attackerat en thailändsk kvinna och knivhuggit en medborgare som försökte stoppa slagsmålet.

Lumphinis polis kom till platsen efter att ha larmats om händelsen framför Nana Hotel runt klockan 4:00. på lördag. De misstänkta ska ha gömt sig på hotellets taktak när polisen anlände.

Två utlänningar tillfångatogs och identifierades som kuwaitiska medborgare vid namn Dhary Alemtairy och Abdullah Alenezi. Båda var 21 år gamla.

En grupp skadade personer som var lokala medborgare berättade för polisen att de två utlänningarna enligt uppgift såg berusade ut och grälade med människor vid gångstigen framför Nana Hotel innan de enligt uppgift skulle attackera en thailändsk kvinna.

Därför närmade sig de lokala medborgarna platsen och försökte stoppa dem men några av dem fick ett slag i ansiktet. En av dem ska ha blivit knivhuggen i ryggen när han försökte stoppa bråket. Skadorna var dock relativt lindriga och inte livshotande.

När de undersöktes bar ingen av de påstådda utländska angriparna pass eller legitimation. Polisen åtalade dem sedan inledningsvis för att de inte burit identitetshandlingar och bråkat i allmänheten som orsakat skador. Det var oklart om de två männen hade ett alkotest för att avgöra om de var berusade vid bråket.

De två utländska männen släppte inte omedelbart något uttalande och deras ambassad ska ha känt till händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.