Man stjäl telefon bredvid slumrande bror till offret i Chonburi

Banglamung, Chonburi —

En man smög in i ett hus och stal en telefon placerad bredvid en slumrande bror till ägaren i Chonburi igår, den 19 september.

Det 30-åriga offret Darawan Promma gjorde en polisanmälan vid Banglamungs polisstation i går kväll och bad polisen att fånga den misstänkte som hade smugit sig in i hennes hus medan hennes bror sov och stulit hennes telefon som hon placerade bredvid henne brors säng.

Darawan berättade för The Pattaya News att hennes hus låg i Soi Nong Yai 6/1 i Na Kluea-distriktet Banglamung, Chonburi. Hon hade med sig CCTV-filmer som visade en man som gick in i hennes hus och tog bort hennes telefon medan hennes bror sov. Den stulna telefonen var en Oppo A7 i guld värd cirka 5,000 XNUMX baht, enligt Darawan.

Den misstänkte var cirka 170 cm lång och bar en långärmad svart skjorta och shorts, visade CCTV-bilder. Banglamungs polis skulle ge alla ledtrådar så snart de blev tillgängliga.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.