Pattayas biträdande borgmästare varnar strandförsäljare för att placera drakar på stranden

Pattaya —

Pattayas biträdande borgmästare Wuthisak Rermkijakarn förbjöd strandförsäljare att placera drakar på stranden och sa att drakarna skadade det vackra landskapet.

Ställföreträdaren besökte Pattaya Beach kl. 10 igår, den 20 september, för att inspektera stranden och hälsa på strandbesökare och försäljare från Dusit Thani-korsningen ner till centrala Pattaya.

Under resan bad Wuthisak om samarbete från strandförsäljarna för att avstå från att placera sina stånd och drakar på stranden, med hänvisning till att stånden och drakarna kan förstöra det vackra landskapet och orsaka oordning.

Dessutom måste försäljare vara 1-2 meter från varandra, inte laga mat på stranden och inte hyra ut sitt utrymme till andra. "Säljare måste följa reglerna för att skapa ett bra första intryck för besökare som kommer för att njuta av festivalerna," sa Wuthisak till The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.