Eld bränner ihjäl funktionshindrade man och två kedjade hundar i Chonburi

FOTO: ข่าวคนชล

Mueang District, Chonburi —

En brand bröt ut i ett trähus i Chonburi tidigt i morse, den 21 september, och dödade en 52-årig handikappad man och två kedjade hundar.

En brand rapporterades klockan 2 i ett envånings trähus i Soi Pitsathan i Bang Pla Soi-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi. Sju brandbilar och Chonburi räddningstjänster skyndade till platsen direkt efter att ha fått rapporten.

FOTO: ข่าวคนชล

På grund av byiga vindar i natt hade branden spridit sig till två intilliggande hus och släcktes mödosamt efter en timme. Elden hade dock totalt bränt ner Suriya Iam-sawats trähus, en 52-årig handikappad person, och dödade honom tillsammans med sina två kedjade hundar.

FOTO: ข่าวคนชล

Chonburi tjänsteman Mr. Sukhon Suwansaksin sa att han hittade många bilar parkerade på sidan av vägen som leder till offrets hus, vilket hindrade brandkåren. Han varnade även andra boende för gamla ledningar eftersom de kunde orsaka kortslutning.

Vid presstillfället var det fortfarande oklart om branden orsakats av en kortslutning, enligt polisrapporter. Offret ligger kvar på ett sjukhus och väntar på att hans släktingar ska fortsätta med religiösa riter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.