Polislöjtnant ska ha kraschat sin pickup in i fem motorcyklar i Buriram på onsdagskvällen och dödade en och skadade tre personer

Buriram –

En polislöjtnant ska ha ertappats när han körde sin lastbil och körde in i fem motorcyklar i Nang Rong-distriktet i Buriram-provinsen vid 6:00-tiden. onsdagen den 21 september dödade en motorcyklist omedelbart och tre personer skadades.

Kameraövervakningsfilmer framför en thailändsk restaurang på vägen Nang Rong-Chamni fångade ögonblicket när tjänstemannen, som senare identifierades som löjtnant Suthin Kongnanta, som också var biträdande inspektör för Buriram Provincial Police, rammade sin lastbil in i motorcyklar i väntan på ett trafikljus vid trafikön. En 25-årig motorcyklist som väntade på att göra en U-sväng på platsen dödades omedelbart.

Efter krocken tappade pickupen kontrollen och stötte på tre andra motorcyklar på andra sidan vägen och skadade tre personer, inklusive en allvarligt.

Polislöjtnanten beordrades att göra ett blodprov för eventuellt alkohol- eller drogmissbruk. Resultaten pågår. Samtidigt beordrade Burirams poliskommissarie Ruthaphol Nawarat strängt Nang Rong-distriktets polis att genomföra en utredning med rättvisa och utan partiskhet efter att anhöriga till offren uttryckt sin oro över utredningen som huvudsakligen involverade en polis.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.