Pattaya för att fira halalmatfestival på Nongprue Walking Street

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Pattaya planerar att fira en halalmatfestival på Nongprue Walking Street från 30 september till 2 oktober.

Presskonferensen för att tillkännage evenemanget hölls på Nongprues kommunkontor idag, den 22 september, och besöktes av många Pattaya-tjänstemän.

Enligt deltagarna är halalmatfestivalen ett firande av mat, kultur och tro med målet att generera ytterligare inkomster för lokalbefolkningen vars försörjning har påverkats av den plågsamma COVID-19-pandemin.

Det kommer att finnas över 160 maträtter som visar olika halalrätter samt fotorekvisita, kulturella framträdanden och utställningar om halalprodukter. Evenemanget kommer att hållas på Nongprue Walking Street från 30 september till 2 oktober och besökare av alla religioner och övertygelser är välkomna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.