En polis dödades, ytterligare två skadades allvarligt efter att deras patrullfordon kraschade under kraftiga stormar i Rayong

Rayong –

En patrullpolisbil från Map Ta Phut-polisstationen körde in i högmastbelysning i Rayong under en kraftig regnstorm runt midnatt torsdagen den 22 september, och dödade en polis och skadade ytterligare två poliser allvarligt.

Karta Ta Phut-polistjänstemän och räddningsvolontärer anlände till platsen på Sukhumvit Road runt 12:30 på torsdagen efter att ha blivit underrättade om trafikolyckan. Vid ankomsten påträffades patrullpolisbilen krockad in i kraftig belysning mitt på vägen. Tre skadade poliser satt fast i bilen.

Räddningsteamen tillbringade sedan ungefär en timme i regnet för att skära igenom fordonet med en räddningsanordning och ta ut tjänstemännen. Tyvärr dödförklarades en av tjänstemännen som satt i passagerarsätet medan två som var allvarligt skadade omedelbart fördes till ett lokalt sjukhus.

Enligt lokala vittnen körde patrullbilen med sirenen dånande i hög hastighet i det kraftiga skyfallet innan den enligt uppgift tappade kontrollen och kraschade in i den höga elstolpen.

De skadade poliserna var under medicinsk behandling på ett lokalt sjukhus medan polisutredningen pågår. De poliser som var inblandade i olyckan identifierades inte omedelbart av Rayong-polisen.

Foto med tillstånd: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.