En tjänsteman dödad, fyra skadades i explosion i Pattani, tillförordnad premiärminister beordrar omedelbar utredning

Pattani –

Tillförordnad premiärminister Prawit Wongsuwan uttryckte kondoleanser till familjerna till polistjänstemän som skadades och avled i en explosion framför Mai Kaens sjukhus i den södra provinsen Pattani på tisdagskvällen den 20 september.

Enligt rapporten var fem tjänstemän på en rutinmässig nattpatrull i Mai Kaen-distriktet när en improviserad sprängladdning (IED) som installerades vid vägkanten aktiverades på distans av rebeller, vilket skadade alla tjänstemän.

De fem tjänstemännen fördes i hast till distriktssjukhuset. Tyvärr dödförklarades en av dem efteråt.

General Prawit beordrade polisen och relaterade tjänstemän att omedelbart utreda fallet och spåra upp rebellerna, som antogs vara från Barisan Revolusi Nasional, för rättsliga förfaranden och rådde tjänstemännen att vara försiktiga och försiktiga när de var i tjänst för att säkerställa säkerheten för tjänstemän och allmänheten.

Foto med tillstånd: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.