Huvudvägarna i Pattaya översvämmades kraftigt efter nattens stormar

Pattaya —

Flera huvudvägar i Pattaya översvämmades och blev nästan oframkomliga efter nattens storm som drabbade staden i en timme med kraftiga regn och blåst.

Stormen som drabbade Pattaya runt 10 i går kväll, den 21 september, lämnade många huvudvägar, såsom South Pattaya Road, Soi Buakhao Road, Sukhumvit Road och Beach Road, nedsänkt under 20 cm till 1 meter översvämningsvatten, enligt The Pattaya Nyhetsreportrar.

Många populära gränder i staden stötte också på översvämningar, som smög sig in på vägkanter och tvingade turister att obehagligt gå i översvämningsvatten tillbaka till sina hotell. De flesta ryttare påverkades också av de översvämmade vägarna och fick vänta på att vattnet skulle dra sig tillbaka för att fortsätta resan.

Vissa turister sågs dock komiskt dansa och sjunga i regnet i vissa barområden, som om de redan var vana vid händelsen.

Borgmästaren och stadens tjänstemän höll ständiga uppdateringar under den kraftiga stormen och efterföljande översvämningar och uppgav att efter att regnet slutat, planade översvämningarna snabbt ut över staden. Vattenpumpar användes också i och runt Beach Road för att kontrollera nivån av översvämningar.

Borgmästaren och hans team var också ute i morse, den 22 september, och inspekterade stormskador och igensatta avlopp och instruerade snabbt relevanta myndigheter och team att återhämta sig och hjälpa dem som behövde hjälp.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.