Man krockar med sin motorcykel i lastbil och dör under nattens storm i Chonburi, två unga döttrar överlever

FOTO: ข่าวคนชล

Ban Bueng-distriktet, Chonburi —

En 34-årig man krockade med sin motorcykel bak i en lastbil under nattens storm i Chonburi och dog medan hans två döttrar (8 och 9 år) överlevde med skador.

Den dödliga olyckan inträffade på Ban Bueng-Chonburi Road i Nong Samsak-distriktet i Ban Bueng-distriktet, Chonburi. Under nattens storm, vid 10-tiden, ryckte räddningstjänsten till hjälp av en man som rapporterades ha fått allvarliga skador efter att ha kolliderat med sin motorcykel bak i en lastbil.

FOTO: ข่าวคนชล

Mannen identifierades som Amporn Thuraprayu (34). Han hittades med sina två döttrar i åldrarna 8 och 9 år gamla på vägen bredvid en skrynklig röd Honda PCX-cykel. Räddningspersonal försökte rädda mannen genom att utföra HLR men misslyckades på grund av hans allvarliga skador. Fadern dödförklarades på platsen medan hans två döttrar överlevde med icke-livshotande skador.

FOTO: ข่าวคนชล

Lastbilschauffören, Sayan Wu On (36), berättade för polisen att han var på väg att lämna en bensinstation när mannen körde in i hans lastbil. Det regnade kraftigt vid olyckstillfället och mannen gungade okontrollerat, hävdade föraren.

De tre offren fördes till ett närliggande sjukhus. Polisen i Ban Bueng sa att de skulle granska CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.