Mer än 2,000 XNUMX metamfetamintabletter hittades gömda i en hög med getdynga i huset i Kanchanaburi under polisutredningen på onsdagen

Kanchanaburi –

Mer än 2,000 21 metamfetamintabletter hittades gömda i getdynga medan polisen gjorde en razzia mot ett hus hos en inflytelserik narkotikahandlare i Phanom Thuan-distriktet i Kanchanaburi-provinsen onsdagen den XNUMX september.

Razzian genomfördes på kvällen efter en narkotikahandelsstif mellan ett utredningsteam och knarklangaren vid namn Kittithat som var lokalt känd som "Dang Huaikrot" i Rang Wai-distriktet tisdagen den 20 september.

Men under leveransen upptäckte Dang Huaikrot den misstänkta situationen, så han försökte undkomma arresteringen och avlossade ett skott mot tjänstemännen. Teamet sköt sedan tillbaka för att försvara sig men kulan träffade aortan på Dangs högra ben och dödade honom efteråt.

Utredare från Kanchanaburis provinspolis genomförde sedan på onsdagsmorgonen en husrannsakan i Kittithats hus enligt husrannsakningsordern utfärdad av Kanchanaburis provinsdomstol.

Vid undersökningen gömdes cirka 41 metamfetaminpiller, 26 kulor med 7.65 ammunition och en uppsättning pistolrengöringsutrustning i sovrummet samt ett antal bankbokskonton med en stor mängd cirkulationspengar.

Dessutom hittades ytterligare 11 påsar metamfetamin, innehållande 200 tabletter vardera, gömda under en hög med getdynga i husets getfåra. Sammanlagt beslagtogs också 2,200 105 meth-tabletter samt två pickupbilar, två motorcyklar, en PPV-bil, 5,000,000 getter och ett antal guldprydnader, med ett sammanlagt värde av mer än XNUMX XNUMX XNUMX baht.

Foto med tillstånd: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.