47-årig man dödades efter att hans lastbil kraschade och välter i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Phan Thong-distriktet, Chonburi —

En 47-årig man dödades efter att hans pickup kraschade och välte när han enligt uppgift försökte köra om en annan lastbil.

Phan Thong-polisen och räddningstjänsten rusade till Soi 3 i Nong Tamlueng-distriktet i Phan Thong-distriktet i Chonburi efter att ha blivit underrättad om en man som dödades i en bilolycka igår, den 22 september.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Polisen hittade en vältad Isuzu D-max pickup på vägen med en skrynklig främre stötfångare. Offret, Thira Suanmali, en 47-årig Ayutthaya-infödd, hittades instängd i bilen efter att ha ådragit sig flera allvarliga skador. Han förklarades död på platsen av Phan Thong-polisen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ett icke namngivet vittne berättade för polisen att offret tävlade med en annan svart pickup när han försökte köra om lastbilen men misslyckades och körde in i en vägg. Den andra lastbilen rusade sedan iväg och lämnade det avlidne offret bakom sig.

Vittnen på platsen rapporterade att det luktade alkohol på offrets kropp, men detta behövde utredas ytterligare av polis. Till en början sa Phan Thong-polisen att de skulle granska CCTV-kameror runt platsen för att avgöra om den andra föraren orsakade mannen att krascha eller inte.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.