Mortelgranat hittades begravd i Chonburi

FOTO: ข่าวคนชล

Phanat Nikhom-distriktet, Chonburi —

En antik mortelgranat hittades begravd under jorden i Chonburi idag, den 23 september, och polisen misstänkte att den kunde tillhöra en samlare.

Polisen för bortskaffande av explosiva ammunition gick till Sra Seeriam-distriktet i Phanat Nikom-distriktet i Chonburi efter att ha fått en rapport om att en granatgranat hade upptäckts inuti en låda begravd under jorden.

FOTO: ข่าวคนชล

Granaten hittades förvarad i en trälåda. Den oidentifierade traktorföraren som hittade enheten sa att han snubblade över bomben när han grävde en damm och hade tur att han inte körde över den.

Bomben kunde ha kastats av en samlare som var rädd för att bli gripen, sa polisen. Den antika bomben avlägsnades från platsen och skulle elimineras i ett säkert område.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.