Pattaya kommer att hålla vegetarisk festival från 25 september till 5 oktober

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Pattaya förbereder sig för att hålla den vegetariska festivalen på Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation från 25 september till 5 oktober.

Lokala medier reste till stiftelsen idag, den 23 september, för att få en glimt av den kommande vegetariska festivalen, som hålls årligen mellan september och oktober för att främja vegetarianism som ett alternativ till djuravlivning.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

För i år kommer festivalen att hållas på Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation i Pattaya som vanligt. Försäljare från hela staden har redan setts sätta upp sina stånd runt stiftelsen, förbereder sig för att antingen sälja eller donera sina veganska produkter till förväntade tusentals besökare.

Grunden är nu till cirka 70 % klar med förberedelser, enligt lokala medier. De säger att vägarna nära stiftelsen kommer att vara tillfälligt stängda, så håll utkik för ytterligare uppdatering.

Detta kommer att vara första året sedan 2019 som festivalen kommer att vara i full gång, med begränsade evenemang under de senaste två åren på grund av Covid19-pandemin. Evenemanget kommer också att innehålla konserter, kulturevenemang, karnevalsaktiviteter med mera.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.