Little Amsterdam strävar efter att tillföra professionalism och kunskap till den framväxande legala cannabisindustrin i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Inbäddat i ett hörn på Soi Rungland bara några minuter från Tukcom IT-galleria och mittemot CAT Telecom på South Pattaya Road är en helt ny plats som hoppas kunna ge professionalism och kunskap till den fortfarande framväxande och nya legala cannabisindustrin i Pattaya.

Little Amsterdam ligger i en sexvåningsbyggnad på Soi Rungland bredvid en stor religiös Buddha-helgedom och har bara varit öppen i ungefär en vecka nu, men delägaren CB sa till The Pattaya News att verksamheten redan blomstrar trots begränsad reklam och publicitet.

CB beskriver sig själv som en erfaren amerikansk cannabisentreprenör och hoppas tillsammans med sina partners, som tillsammans har decennier av erfarenhet av den legala cannabisindustrin i andra länder, ta med sin expertis och kunskap till den framväxande juridiska scenen för medicinsk cannabis i Pattaya och Thailand .

Thailand avkriminaliserade officiellt cannabis och hampa den 9 juni i år och även om slutliga lagar fortfarande debatteras intensivt bland politiker i Bangkok CB är han ganska säker på att industrin kommer att fortsätta växa och utvecklas och mogna och han hoppas att Little Amsterdam kommer att vara en del av det . Branschen verkar för närvarande i något av en gråzon på grund av bristen på slutgiltiga lagar som godkänts av parlamentet.

CB anser dock att hans verksamhet kommer att kunna följa utkast till lagar och förordningar och säger att en stor skillnad mellan hans lokal och andra är längden och bredden av kunskapen hos ägarna och deras fokus på expertis och professionalism, för att tillgodose enskilda kunders behov.

Enligt CB är Little Amsterdam den största huvudbutiken i Thailand med en mängd olika tillbehör och utrustning för att passa många användares behov och önskemål. Alla dessa visas i förstklassiga glasmontrar och har även utbildad, kunnig personal för att hjälpa och svara på frågor som talar en mängd olika språk. CB uppgav att urvalet och priset är mycket konkurrenskraftigt och uppgav att många kunder har kallat det för det bästa de har sett i Pattaya och kanske Thailand.

CB berättade också för The Pattaya News att eftersom fokus på cannabis i Thailand ligger på medicinsk användning, var Little Amsterdam också helt med på detta, och skulle diskutera med enskilda kunder deras unika bakgrund och erfarenhet för att på bästa sätt matcha dem med produkter som passar deras livsstil. CB tillade att hans kunniga personal också utbildades i hur man kan hjälpa dem som är nybörjare eller obekanta med cannabisprodukter och matcha dem med det som var bäst för dem samtidigt som de inte överväldigade eller förvirrade kunden.

CB avslutade sin chatt med The Pattaya News med att också göra det klart att Little Amsterdam var enbart fokuserad på legal cannabis och att tillhandahålla kunskap och expertis kring produkter och tjänster relaterade till detta. CB ansåg att många framväxande cannabisföretag försökte göra "allt" och kombinera branschen med underhållning, nattliv, sport, dryck (det finns ingen alkohol i Little Amsterdam), mat och andra bekvämligheter. CB ansåg att hans team skulle kunna leverera den bästa kundupplevelsen genom att enbart fokusera på sitt huvudsakliga värdeerbjudande av medicinsk cannabis.

Little Amsterdam är öppet sju dagar i veckan från 10:00 till 8:00. Soi Rungland ligger strax förbi Pattaya Third Road på South Pattaya Road på väg mot Sukhimvit mittemot CAT Telecom. Lilla Amsterdam kan hittas inbäddat i hörnet av kurvan i Soi Rungland. Butiken är även rullstolsanpassad och har hiss till olika våningsplan.

För mer information eller för att kontakta dem med frågor, klicka här för deras Facebook.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/