Thailand slår världens sjätte rankade lag Türkiye med nagelbitande seger vid FIVB Volleyball Women's World Championship

Polen och Nederländerna –

Thailand slår Türkiye i det sista setet av FIVB Volleyball Women's World Championship 2022 lördagen den 24 september med en nagelbitande seger med 3-2.

Matchen började med en ledningsscore på 25-17 i det första setet från världens sjätte rankade lag Türkiye innan Thailand kunde komma ikapp i det andra setet och vann med 31-29.

I det tredje setet ledde Türkiye till tre poäng vid 25-22, vilket gjorde matchresultatet 2-1. Thailand bröt sig dock loss med segerresultatet 25-19 det fjärde setet, vilket resulterade i matchen tie-breaker.

Det femte setet inleddes med ett spännande oavgjort resultat på 12-12 innan Thailand kunde få en brytpunkt för 14-12 och avslutade matchen med en 15-13-seger.

Nästa match för det thailändska laget är planerad med Polens värdar på Ergo Arena tisdagskvällen den 27 september kl. 1:30 (Thailand Time).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.