Pattaya Loma Run on the Beach anses vara en stor framgång trots dåligt väder

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ สามารถ

Pattaya —

Välgörenhetsloppet, "Loma Run on the Beach", avslutades officiellt i går, den 25 september, med tusentals löpare.

Loma betyder förresten delfin på det thailändska språket.

Evenemanget kördes på Jomtien Beach tidigt i går. Det organiserades i samarbete med Pattaya City och Human Help Network Thailand Foundation för att donera intäkter till människor i nöd runt Pattaya och för att köpa medicinsk utrustning till Queen Sirikit Hospital.

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ สามารถ

Lopparna omfattade tre distanser: 5 km, 10 km och 21 km. Trots regnet var alla energiska löpare fast beslutna att nå linjen och gjorde detta evenemang till ett av de mest framgångsrika sportevenemangen i Pattaya under de senaste månaderna. Totalt deltog 2,500 XNUMX personer enligt Human Help Network.

Foto: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที. วี. และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ สามารถ

Till slut vann Kittinan Aryuyuen och Jirawan Pattamatin 5 km-loppet, Vladislav Demianov och Ratchaneewan Traikisayakun vann 10 km-loppet och Mr. Thanakorn Ketprayoon och Ratchaya Khotkan vann 21 km-loppet. Biträdande borgmästare Krishna Boonsawat tackade löparna och lovade fler evenemang inom en snar framtid.

Vid starttiden 5:00 för loppet på 21 km höll det fortfarande kraftigt regn i hela området, vilket blötlade publiken. Emcees på högtalare och användande av airhorns hajpade upp löparna och höll humöret på topp trots det dåliga vädret. Vissa närliggande lägenhetsbor klagade dock över bullret på sociala medier TPN, men evenemanget är bara en dag om året och fyrverkerier som använts under tidigare år eliminerades.

När de kortare avståndsloppen ägde rum efter kl. 6 hade det kraftiga regnet reducerats till ett stadigt duggregn och många åskådare hade anslutit sig till starten och slutet av evenemanget som ligger nära Dongtan Police Box, och uppmuntrat löparna när de kom förbi.

Mer regn väntas under denna vecka.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.