Redaktionell: Den avlidne thailändska skådespelaren "Beam" visar sina fängslande skådespeleri i Netflixs "Thai Cave Rescue: Limited Series", som släpptes globalt i fredags

Redaktionell –

Den avlidne thailändska skådespelaren Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote, 25, blev mycket omtalad denna vecka igen efter att hans skådespelarskicklighet i rollen som Coach "Eak" strålade briljant i Netflixs "Thai Cave Rescue: Limited Series".

'Thai Cave Rescue: Limited Series' ansågs vara Beams sista projekt tidigare han hittades död i sin bostadsrätt i Bangkok i mars i år. Enligt läkarundersökningen dog han i sömnen och dödsorsaken var hjärtsvikt.

Beam föddes den 31 augusti 1996. Han började sin karriär i underhållningsbranschen när han klarade provspelningen för att ansluta sig till rollistan i Thailands populära serie "Nong Mai Rai Borisut" som heter "Nong Mai Rai Borisut". Han blev allmänt känd för sin huvudroll i landets första Netflix-serie "The Stranded" 2019.

År 2022 bevisade Beam sina enastående färdigheter för världen igen i "Thai Cave Rescue: Limited Series" – en serie baserad på sanna händelser av de 12 thailändska fotbollspojkarna och deras tränare som var fångade i Tham Luang Nang Non Cave i Chiang Rai-provinsen 2018 på grund av kraftiga regn. Beam spelar den 25-årige tränaren "Eak" som blev den enda källan till tröst och ankaret för pojkarna medan de försökte överleva.

Spoilers för showen nedan...

Berättelsen börjar med fotbollslaget "Wild Boars" som går till grottan för att tillbringa en eftermiddag och planerar att åka tillbaka till kvällen. Men de kan inte göra det eftersom grottan snabbt översvämmas, vilket tvingar dem att fångas inuti – i ungefär två veckor.

I likhet med de verkliga händelserna visar berättelsen den dramatiska kampen i den utdragna räddningsoperationen av thailändska räddare, Navy SEALs och expertdykare från hela världen som flyger in för att hjälpa den thailändska regeringen i operationen.

Även om den avbildas som en Drama/Thriller-miniserie, kan 'Thai Cave Rescue: Limited Series' tjäna som en hyllning till alla thailändska och internationella räddare, en av dem som gick bort under räddningen och har ett helt avsnitt fokuserat på honom, och alla personer som inte tidigare nämnts eller hyllats i sin hängivenhet till allmänheten samtidigt som slutet av berättelsen också visar ett hjärtevärmande ögonblick när alla pojkar räddades som kan lämna glada tårar i publikens ansikten.

Såg du föreställningen? Vad var dina tankar? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.