Lastbil kraschar i Chonburi, föraren skyller på våt väg

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ban Bueng-distriktet, Chonburi —

En pickup ska ha halkat på en våt väg och kraschade in i en elstolpe i Chonburi under ett skyfall måndagen den 27 september.

Lastbilschauffören, Patpong Thongmee (31), fick hjälp av Ban Buengs räddningstjänst i går eftermiddag på vägen Nong Chak – Phanat Nikhom i Ban Bueng-distriktet i Chonburi. Han hittades inne i sin Mitsubishi-pickup i brons med en skrynklig stötfångare och fick en axelskada.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Räddningsarbetare tvingades öppna en bildörr eftersom den satt fast innan de transporterade offret till Ban Bueng Hospital. Ett långt bromsspår upptäcktes också på olycksplatsen.

Nattapon Poolkham, en 27-årig räddningsarbetare, berättade för lokala medier att föraren sa att lastbilen halkade på grund av en våt väg. Det hade inträffat liknande trafikolyckor med blöta vägar i många delar av Chonburi på sistone på grund av det konstanta regnet, tillade Nattapon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.