Tre kvinnor på motorcykel ramlar in i elstolpe efter att ha lämnat puben i Pattaya

Pattaya —

Tre kvinnor på en motorcykel som sa att de var på väg hem från en nattklubb i Pattaya kraschade in i en elstolpe och fick lindriga skador.

Sawang Boriboons räddningstjänster reagerade på en trafikolycka på Jomtien Second Road i Nongprue-distriktet Banglamung klockan 4:30 idag, den 27 september.

Tre kvinnor hittades på olycksplatsen tillsammans med sin blå Honda Scoopy I bredvid en elstolpe. En oidentifierad kvinna slogs medvetslös och fördes till Pattaya Memorial Hospital medan de andra två, Sunisa (28) och Chananthorn (23), bara fick skrapsår och mindre skador. Deras efternamn lämnades inte av Sawang Boriboon.

De två kvinnorna berättade för räddningspersonalen att de precis hade lämnat en nattklubb i Pattaya och åkt motorcykel till sitt hem innan de rammade in i en elstolpe av misstag. Det nämndes inget från räddningstjänsten om de tre kvinnorna var berusade eller om någon testning planerades att ske.

Till en början förvarades dammotorcykeln på Pattayas polisstation som bevis. Polisen i Pattaya sa att de skulle kalla alla tre kvinnorna till förhör.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.