Pansarbil med 10 miljoner baht kraschar i Pattaya, två vakter och förare dödade

Pattaya —

En bepansrad lastbil som fraktade över 10 miljoner baht kraschade in i en gatubarriär och dödade tre män som arbetade i fordonet i Pattaya i går kväll, den 27 september.

Mapprachan Motorvägspolis ledd av Pol. Överstelöjtnant Nakhak Siriphan och Pattaya Sawang Boriboons räddningstjänster reagerade på en dödlig fordonsolycka på motorvägsväg 7 som leder till Pattaya vid 5:30-tiden igår.

Vraket av en stor pansarlastbil från Toyota Vigo i brons hittades i ett torrt dräneringsdike bredvid motorvägen. Motorvägspolisen berättade för The Pattaya News att lastbilen var registrerad i Bangkok och användes av Siam Administrative Management och ett säkerhetsvaktföretag för att transportera omkring 10 miljoner baht från olika företag.

Det bakre kassaskåpet på lastbilen slets av helt liksom passagerarutrymmet. Tre män förklarades döda på platsen av polisen på grund av sina allvarliga skador: Vakterna Sarawut Huay-yai (33), Supachai Khunto (47) och föraren Nithi Phuphanasaeng (32).

Det penningfyllda kassaskåpet flyttades till Mapprachan Highway polisstation för säkerhets skull. Pol. Överstelöjtnant Nakhak Siriphan berättade för The Pattaya News att han skulle meddela företaget senare för att hämta kassaskåpet.

De tre avlidna offren stannade kvar på Bang Lamungs sjukhus för att vänta på sina familjer och släktingar vid presstid, medan en utredning pågick för att fastställa orsaken till denna olycka.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.