Projektet att avlägsna elstolpar på Pattaya Central Road kommer att slutföras i november 2022, säger vice borgmästare

Pattaya —

Projektet för borttagning av elstolpar som har varit i drift under lång tid på Pattaya Central Road skulle slutföras i november 2022, sa vice borgmästare Manoch Nongyai under ett möte i Pattayas stadshus den 27 september.

Enligt representanterna från den provinsiella elmyndigheten var rivningen av kabel- och kommunikationsledningar till cirka 95 % klar. Och den 30 september skulle myndigheterna börja ta bort elstolpar runt Muang Pattaya 5 School och Numchai Home Electronics & Appliances.

"Ibland stötte arbetare på problem med överdimensionerade skyltar och tak som komplicerade arbetet", sa myndigheten.

De tillade att det fanns 160 elstolpar totalt på Pattaya Central Road. Den totala rivningen av elstolpar var cirka 40 % klar med den vänstra sidan av vägen som förväntas vara klar denna månad. Vice borgmästaren sa att alla elstolpar på Central Road skulle vara borta i september 2022.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.