Hjälp till att stödja och utveckla dina lokala nyheter i Thailand och Pattaya!

Hej alla!

Först, vår huvudsakliga donationssida för icke-Facebook-användare finns här, kolla in den och klicka här.

Vi fortsätter att samarbeta med Facebook om deras fanprenumerationsprogram. Som ett litet, lokalt thailändskt nyhetsföretag med våra egna reportrar, video- och fototeam på plats tillhandahåller vi allt vårt innehåll gratis och kommer att fortsätta att göra det på vår webbplats och sociala mediekanaler, utan betalvägg, artikel gränser osv.
-=-=-=-==–=-=-
Vi välkomnar dock ditt stöd mer än någonsin för att hålla oss leverera opartiska, neutrala, lokala, faktagranskade, aktuella, relevanta nyheter till vårt område med mycket begränsad reklam.
-=—=–=-=-=-=-=
För endast 169 baht i månaden hjälper du oss att fortsätta göra detta och kan enkelt avbryta när som helst. Detta ger dig ett anpassat "supporter"-märke på vår sida och sociala mediekanaler, ett privat forum och en diskussionsgrupp där ytterligare insikter om nyheter och artiklar kommer att publiceras och tillgång till exklusivt innehåll. Vi lägger ofta upp extra foton och till och med videor, samt förhandsvisningar av kommande artiklar. I framtiden kan detta också användas för att bjuda in lokalt baserade supportrar till "stadshus", träffa lokala tjänstemän och andra, och bjuda in exklusiva evenemang och välgörenhetssatsningar för att göra vårt samhälle till en bättre plats.
-=-=-=-=-=-=-=-
Det är viktigt att notera att ALLA våra kärnnyheter fortfarande kommer att vara gratis och det finns INGA exklusiva nyhetsartiklar för supportrar...vi vill säkerställa att vi fortsätter att stödja alla våra läsare, även de som kanske inte har den ekonomiska viljan eller förmågan att bli en supporter. På inget sätt, form eller form är detta en betalvägg ... det är bara ett sätt för dem som vill stödja oss att få några extra fördelar och förmåner.
-=-=-=-=-==-=-=
Vi värdesätter alla våra läsare, oavsett ett ekonomiskt bidrag, och arbetar bara med att tillhandahålla mer gratis innehåll, inte mindre.
-=-==–=-=-===-=-
Tack för att du läser oss och stöttar oss. Om du väljer att stödja oss klickar du bara på Bli supporter på vår huvudsida på Facebook eller nedan och avbryter när som helst. Om inte, välkomnar vi er ändå som läsare och tack för att ni läser. Även en enda månad av en prenumeration räcker långt för att hålla oss producera regelbundna, kvalitetsnyheter för våra läsare.
-=-=-=-=-=-==–=-
Vi tackar alla för deras stöd och ta hand om er!
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/