Lastbilspassagerare, 51, dödades i Si Saket efter att deras fordon enligt uppgift krossades av ett stort nedfallet träd orsakat av den tropiska stormen "NORU" på onsdagen

Si Saket –

En passagerare, 51, dödades i en bilolycka i Huai Thap Than-distriktet i Si Saket-provinsen onsdag kväll, den 28 september, efter att deras pickup enligt uppgift krossades av ett stort nedfallet träd orsakat av den tropiska stormen 'NORU'.

Lokal polis och räddningstjänstemän anlände till platsen vid Huai Thap Than-vägen och upptäckte att pickupen med ett stort träd kollapsade på toppen mitt på vägen och hindrade trafiken. Inuti fordonet hittades kroppen av en passagerare, endast identifierad som Buasorn, fast i passagerarsätet.

Räddningsmännen använde sedan en räddningsskär för att kapa lastbilen och ta ut passageraren. Hennes kropp levererades för obduktion. Polisen rapporterade också om två andra skador som var passagerare som satt bak i lastbilen och som redan fördes till närmaste sjukhus för medicinsk behandling.

En 31-årig lastbilschaufför, som endast identifierades som Lachan, presenterade sig för polisen och ska enligt uppgift inte vara skadad.

Inledningsvis skulle föraren förhöras på polisstationen medan fordonet undersöktes för vidare utredning.

Foto med tillstånd: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.