Nongnooch Garden Pattaya välkomnar den tredje nya elefantkalven i år

Pattaya —

Nong Nooch Gardens Pattaya förlängde en köp en, få en gratisbiljettkampanj för att fira årets tredje nya elefantkalv.

En religiös ceremoni för att fira födelsen av "Ply Poa Jai", den tredje nyfödda elefanten 2022 i Nong Nooch Pattaya Gardens, ägde rum igår, den 28 september, framför en elefantstaty i trädgården.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Ply Poa Jai ​​var en elefanthane född av den 14-åriga pappan, "Phang Fonthip", och den 15-åriga mamman, "Ply Porn Chai." Ply Poa Jai ​​var den tredje elefanten som föddes 2022 i Nong Nooch Gardens Pattaya och var vid god hälsa, enligt veterinärerna.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

För att fira dess födelse har Nong Nooch Gardens utökat en köp en, få en gratisbiljettkampanj för de som ville se elefanten på nära håll. Det finns också en elefantföreställning som publiken kan se för endast 100 baht fram till slutet av oktober.

Nongnooch Garden Pattaya firade precis födelsen av två klaver, "Phang Wara Pim" och "Phang Manoch", även i början av denna månad.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.