15-årig motorcyklist krockar med hund och dör i Pattaya-området

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Huai Yai underdistrikt, Banglamung, Chonburi

En 15-årig motorcyklist omkom på platsen efter att ha kolliderat med en hund i morse.

Huai Yai-polisen och Sawang Boriboon-räddningstjänsten rusade till en lokal väg i Huai Yai-distriktet i Banglamung, Chonburi, klockan 5:30 idag, den 30 september, efter att ha blivit underrättad om en dödsolycka.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Vägen låg i anslutning till ett kassavafält. Det avlidne 15-åriga offret Sirawut, vars efternamn undanhölls av polisen på grund av sin ålder, hittades död på gatan. Han bar en vit t-shirt och boxare. Hans svarta Honda Click-motorcykel hittades i närheten tillsammans med en avliden honhund. Offret bar inte hjälm, enligt polisrapporter.

Offrets föräldrar kom till platsen för att hitta sin bortgångne son och sa att han åkte motorcykel till sin väns hus. Polisen i Huai Yai misstänkte att pojken kan ha kört i hög hastighet innan han kraschade med en hund som sprang framför honom. Hans kropp låg kvar på ett sjukhus i väntan på religiösa riter.

Hunden tros vara en herrelös hund, men är inte bekräftad av Huay Yai-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.