Oidentifierad kvinnlig kropp hittades instoppad i bagage flytande längs Mekongfloden, möjliga Laos släktingar kommer att besöka Thailand för kroppsverifiering

FOTO: Thairath

Nakhon Panom –

En oidentifierad kvinnlig kropp, i åldern 25-30 år gammal, hittades instoppad i bagaget flytande längs Mekongfloden och fast nära en rad patrullbåtar i That Phanom-distriktet i Nakhon Phanom onsdagen den 28 september.

Enligt den första undersökningen var kroppen 160 centimeter lång och enligt uppgift brutalt mördad innan den stoppades i en svart resväska. Hon hade enligt uppgift klädd i lyxiga märkeskläder, så polisen bedömde att hon var något rik. Hennes kropp skickades för obduktion till Khon Kaens kriminaltekniska institut.

Från och med fredagen den 30 september berättade polisöverste Thawin Khamket, chef för That Phanom District Police Station, för reportrar att en laotisk affärsman från Vientiane hade bett den thailändska polisen om kroppsverifiering eftersom hon kunde vara deras släkting som varit försvunnen i mer än en vecka. Detaljer om identiteten på den eventuella släktingen lämnades dock inte ut.

Polisen uppgav att fallet kan ha inträffat från grannländer och myndigheterna hade bara skyldigheten att leverera kroppen och rapportera obduktionsresultaten till de anhöriga innan de kunde gå vidare med rättsliga förfaranden i Laos.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.