Överförd Pattayas polischef är tillbaka på Pattayas polisstation

Pattaya —

Överförde Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai har återställts som Pattayas polischef efter att ha blivit tillfälligt degraderad till en inaktiv post, efter den påstådda påtvingade prostitutionen av en kirgizisk kvinna som lämnade in en polisanmälan och senare dog av självmord.

Pol. Överste Kunlachart Kunlachai kommer att återvända till Pattayas polisstation omedelbart efter en order utfärdad av Pol. Generalmajor Attasit Kitchahan, överbefälhavare för Chonburi-provinsen, trädde i kraft i går, den 30 september.

Kunlachart hade överförts till en inaktiv tjänst från 18-30 september efter en tragisk händelse av en Kirgizistan som störtade i döden påstås ha tvingats till prostitution av en kinesisk gangster.

En kinesisk misstänkt kvinnlig misstänkt har hittills gripits, medan två är fortfarande på fri fot.

Kunlachart hade enligt uppgift varit under granskning under avstängningsperioden och befanns slutligen av sina överordnade inte vara direkt ansvarig för den påstådda traffickingincidenten eller polisens svar och återgick till sina uppgifter som Pattayas polischef.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.