Pattayas egen MMA-fighter, Stamp Fairtex, slår den malaysiska utmanaren på ONE Prime Video 2

FOTO: Frimärke Fairtex

Pattaya —

Pattaya kvinnliga MMA-fighter Nattawan Phanthong som är känd över hela världen som "Stamp Fairtex" triumferade över sin malaysiska utmanare vid ONE på Prime Video 2 fredagen den 30 september.

Stamp, en megastjärna från Thailands turiststad Pattaya, tävlade med en catchweight på 120.75 pund mot den #5-rankade motståndaren Jihin Radzuan från Malaysia.

FOTO: Frimärke Fairtex

Eftersom Stamp är infödd i Rayong och nu bosatt i Pattaya, tog Stamp sin enhälliga beslutsseger i ett 15-minuters krig mot det malaysiska odjuret, "Shadow Cat", vid ONE på Prime Video 2: Xiong vs. Lee III i går.

Båda kämparna var sugna på en knockout, och Stamp klarade det nästan i omgång tre när hon krossade sin vänstra armbåge rakt in i käken på Jihin och skickade henne till marken i ringen. Skuggkatten överlevde dock detta försök.

FOTO: Frimärke Fairtex

Icke desto mindre fick Pattaya-fightern en välförtjänt seger av domarna på slutet, vilket skjuter upp sitt rekord till 9-2 och säkrade sitt framtida skott på Angela Lees ONE Women's Atomweight World Title.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.