UPPDATERING: Två misstänkta som enligt uppgift har skjutit blank pistol framför Pattayas polisstation kapitulerar

Pattaya —

Två unga misstänkta som enligt uppgift skjutit en tom pistol framför Pattayas polisstation för att skrämma sina rivaler kapitulerade till slut.

Vår tidigare historia:

Två grupper av tonårsstudenter ska ha haft ett bråk framför Pattayas polisstation innan de sköt tre skott från ett skjutvapen mot himlen och skrämde närliggande turister.

Nu till vår uppdatering:

Pol. Överste Methawit Praditphon och andra utredare från Pattayas polisstation förhörde tillsammans två misstänkta i en skottlossning framför Pattayas polisstation onsdagen den 28 september, nämligen Mr. Tharatip Mai-iam (19) och Mr. Saksit Daoloy (21). Men vid den tidpunkten arresterade de inte de misstänkta, även om alla bevis pekade på dem som huvudskyldiga.

De två misstänkta överlämnade sig till slut vid Pattayas polisstation igår, den 30 september, efter att ha blivit pressade av polisen på grund av överväldigande bevis. De två unga männen hade med sig en tom 9 mm pistol och fem tomma kulor och hävdade att detta var vapnet de använde för att hota sina rivaler.

Pattaya-polisen sammansatte sedan deras vapen såväl som deras blå Honda Wave-motorcykel som de använde för att fly. De två misstänkta hävdade att de hade ett bråk med sina rivaler om kvinnor och bara ville skrämma dem genom att skjuta upp i luften, och hävdade att de inte menade att skrämma några turister eller skada någon.

De misstänkta hålls kvar av polisen för ytterligare rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.