Thailändsk kvinna ska ha kört mot en belgisk förare på Pattaya-vägen och kraschar

Pattaya —

En thailändsk kvinna ska ha tävlat med sin sedan mot en belgisk förare på en Pattaya-väg och kraschat in i en elstolpe och hävdade att hon blev förvirrad efter att den utländska föraren förlöjligade hennes bil.

Kvinnan, identifierad av Pattaya-polisen som Chanphen Thaweesri, 48, räddades efter att hennes Mercedes Benz 220 sedan i brons kört in i en elstolpe och fattat eld klockan 3:00, idag den 1 oktober.

Branden släcktes av en grupp barmhärtiga samarier innan polisen anlände. Chanphen var oskadd.

Polisen hittade också en annan part, som var en belgisk förare, Stephane Mathieu Cordemans, 35, på olycksplatsen. Hans brons Honda Civic sedan var lätt skadad, och han var säker. Han vägrade att ge något uttalande till pressen eller Pattaya-polisen.

Enligt Chanphens påstående knackade Stephane på hennes fönster och bråkade med henne om hur hon körde. Han ska sedan ha förlöjligat hennes Mercedes Benz för att vara antik och makalös mot sin Honda Civic. Chanphen sa att det var vid det här laget som hon tappade humöret, vilket ledde till att hon utmanade den belgiska föraren till ett lopp.

De barmhärtiga samariterna uppgav att de såg båda parter tävla i hög hastighet och farligt försöka köra om varandra innan kraschen. Två andra bilar skadades också, enligt samariterna.

Pattaya-polisen tog Chanphen till polisstationen för ett alkoholtest. Det var oklart vilka åtalspunkter som skulle väckas eller om den belgiske föraren också skulle åtalas.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.