Översvämningar rapporterades i flera delar av Pattaya i eftermiddags

Pattaya —

Flera delar av Pattaya blev översvämmade efter att ett två timmar långt skyfall drabbade staden sent i eftermiddags, den 3 oktober.

De drabbade områdena var mestadels Pattaya Second Road, Beach Road, North Pattaya Road, Sukhumvit Road och South Pattaya Road.

Vattennivån i vissa områden var så hög att vägen blev oframkomlig för motorcyklar, enligt Pattayas trafikpolis. Kraftiga trafikstockningar rapporterades över hela staden på grund av översvämningarna, även om vissa rapporter sa att översvämningsvattnet avtog märkbart snabbare än förra gången.

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches sa på sina konton i sociala medier att hans plan för att minimera effekterna av översvämningar genom att få stadsarbetarna att rensa avloppen regelbundet verkade fungera, eftersom de flesta områden såg förbättringar i dräneringshastigheten för regnvatten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.